„Zilele Independenţei” – ediţia a XXVIII-a

„Ani de liceu,
Cu prietenii pe viață,
Scumpii ani de liceu
Ți-i vei aminti mereu…”

„Ani de liceu” este melodia de suflet, când copilul din noi încearcă să se maturizeze și să-și întindă aripile spre viața de adult, pășind încrezător spre lumina cunoașterii.

Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu este locul unde existența noastră este măsurată în ani școlari, este locul unde se onorează menirea de dascăl și se parcurge drumul spre propria devenire.

„EȘTI LA INDEPENDENȚA, FII INDEPENDENT!”

Independența de azi înseamnă învățare reală, înseamnă motivare pentru o meserie de viitor, conectată la exigențele și necesitățile societății.

Luna Mai ne aduce o sărbătoare dragă sufletului nostru Independent: ZILELE INDEPENDENȚEI, pe care anul acesta le sărbătorim online.

Anul 2020 a pus întreaga lume la grea încercare. Profesori, elevi și părinți am fost nevoiți să ne „specializăm” pentru învățatul online și încet, încet să „mutăm” activitatea clasică în mediul virtual.

Cu siguanță, pregătirea „față-în-față”, alături de colegi, este foarte importantă dar, date fiind condițiile actuale, învățământul online câștigă din ce în ce mai mult teren.

Și ca să parafrazăm deviza noastră, putem spune:

„EȘTI LA INDEPENDENȚA, FII ONLINE!”

Prof. Mirela Elena Hanea,
Director

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.